Nahoru
Nabídka zboží
Doprava nábytku po celé ČR ZDARMA

Čalouněná postel Lolla 180x200 ocean blue

Originální dvoulůžko je vyrobeno v rozměru 180x200 cm. Nosný základ postele tvoří smrkový rám s lamelovým roštem RL1. Lamely roštu jsou uložené v plastových pouzdrech a zadlabané v rámu, rošt tedy nelze vyjímat ani polohovat. Lamely jsou z horní pohledové části zakryty čalouněním, které současně chrání potah matrace. Ze spodní strany je rošt přístupný. Celý postelový rám je očalouněný do potahové látky Crown.13 v modrém odstínu s podšitým rounem.
Na smrkovém lamelovém rámu je uložena volně ložená matrace. Postel je dodávána s 2x matracemi WBJU. Boky matrace jsou očalouněny do stejné potahové látky Crown.13. Matrace je vyrobená ze dvou kusů jader ze studené vysoce elastické HR pěny bez použití lepidel. Jádra matrací jsou uložena v jednom potahu. Výška matrace v potahu je 19 cm. Doporučená nosnost jedné matrace je 130 kg. Lůžko nemá úložný prostor.
Postel je dodána s luxusním topperem T1 v rozměru 180x200 cm. Topper je vyrobený z visco elastické pěny s antibakteriálním potahem, který obsahuje příměs stříbrných vláken a silikonovou technologii, díky níž je na dotek velmi příjemný a jemný.
Celková hmotnost: 83 kg. Nožky jsou bukové, vysoké 200 mm.
Rozměry:
Délka:  213 cm
Výška: 130 cm
Šířka: 180 cm
Zboží je dodáváno v demontu.

 

Výrobce: BLANAŘ
Záruka: -
Dostupnost: zboží skladem
Cena s DPH: 24990,- Kč
Hlídací pes Doporučit Vytisknout Prodej na splátkyVýpočet splátek